Belys.se - projektorlampor, ljud och bild för hem och kontor

Projektorspecialisten i Sverige AB startades i Uppsala 2010 och erbjuder sedan dess helhetslösningar inom ljud och bild för konferens, utbildning och presentation. Företaget erbjuder projektering, installation och utbildning för företag, offentlig verksamhet och privata användare.

E-butiken Belys.se startades 2011 som ett servicekomplement för våra befintliga kunder att använda när de behövde reservdelar till sin tekniska utrustning. Belys.se växte snabbt och vart en populär portal för projektorlampor till digitala projektorer. Idag är Belys.se en av Sveriges ledande distributionspunkter för projektorlampor och erbjuder flera alternativ till över 5000 olika projektorer.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla Belys.se och breddar hela tiden sortimentet med fler spännande produkter för hem och kontor. Vi tror framförallt på en personlig e-handel där vår kundservice finns tillgänglig via telefon, e-post och kontaktformulär och därmed snabbt hjälper våra kunder med service och support.

Idag finns installations-, service- och säljavdelningarna tillsammans med vårt e-handelsteam och lager under samma tak i Uppsala. Vi kan således genom vår samlade kompetens inom AV-teknik i företaget erbjuda våra kunder värdefulla tips och råd samt erbjuda flera tjänster såsom service och reparation av er utrustning.

Vår ambition är att erbjuda våra kunder marknadsledande produkter inom ljud och bild till konkurrenskraftiga priser med en personlig och kompetent kundservice. Givetvis är alla våra betalsätt säkra och all hantering av information om våra kunder hanteras av behörig personal. Ingen känslig information kopplat till betalsätt hanteras eller lagras hos belys.se.

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda !

Företagsinformation

Projektorspecialisten i Sverige AB / Belys.se
Fyrislundsgatan 68
754 50 Uppsala
Org.Nr 556802-4532
Företaget är registrerat för moms och f-skatt

Växeltelefon / kundservice 018 - 444 10 22 ( telefontid vardagar 09.30 - 11.30 samt 13.30 - 15.30 )
E-post kundservice info@belys.se


PIS Network

DK | www.projektorpaerer.dk
NO | www.projektorlamper.com
FI |  www.projektorilamput.net
UK | www.projectorlamps-online.com
SE | www.originallampor.se
SE | www.belys.se