Original & kompatibla projektorlampor

När det är dags att byta projektorlampa så erbjuder vi till de allra flesta digitala projektorerna upp till fyra olika alternativ. Här finner ni en sammanfattning och kort beskrivning av respektive alternativ. Sortimentet och prissättningen uppdateras kontinuerligt i och med att tillgängligheten för vissa modeller förändras och att vissa modeller försvinner helt. ( end of life )

Projektorlampa - Lampa original med originalhus

Det här är tillverkarens originallampa och den version som följde med projektorn när den var ny. Önskar ni köpa komplett original så är detta alternativet ni ska ha. Lampa och hållare original i originalförpackning. Tillverkarens garanti 3 månader från inköpsdatum. Till vissa modeller följer ett filter med i förpackningen. Ljuskällan är till flera tillverkare stämplad med varumärket.
projektorlampa original med originalhus

Projektorlampa - Lampa original med hus

Ljuskälla original från Philips ( UHP ), Osram ( P-VIP ), Ushio ( NSH ), Phoenix ( SHP ) monterad i en identisk kopia av plasthållaren. Specifikation och livslängd identisk med komplett original. Levereras i en neutral förpackning. Tillverkarens garanti 3 månader från inköpsdatum. Ljuskällan ska vara stämplad med någon av ovan nämnda tillverkare. Ett prisvärt alternativ utan att tumma på kvaliteten. Vår storsäljare.
projektorlampa original med hus

Projektorlampa - Lampa original (endast lampa)

Lös originallampa för montering i befintlig hållare. Lampa från Philips ( UHP ), Osram ( P-VIP ), Ushio ( NSH ) eller Phoenix ( SHP ). Ljuskällan levereras med kontakter. Observera att detta alternativ kräver en viss kunskap och erfarenhet för att monteringen ska bli lyckad. Lampan måste monteras korrekt för att kylning och effekt ska bli optimal. Vi rekommenderar alltid att man använder tunna vantar vid monteringen för att undvika fettfläckar och smuts/damm. Om lampan monteras fel i hållaren kan detta påverka livslängden samt i vissa fall också påverka lampans garanti. Det är också viktigt att den befintliga hållaren är i gott skick och fri från smuts och damm. Tillverkarens garantitid 3 månader.
projektorlampa original, lös lampa

Projektorlampa - Lampa ersättning med hus

Ett prisvärt kompatibelt alternativ av lampa och hållare. Komplett modul levererad i neutral förpackning. Garantitid 3 månader. Detta alternativ rekommenderar vi till äldre projektorer med begränsat användade. Den kompatibla ljuskällans livslängd motsvarar ca 75-80 % av originallampans livslängd. Våra ersättningslampor håller hög kvalitet och vi arbetar kontinuerligt tillsammans med flera större distributörer med att säkerställa kvaliteten för de lampor vi säljer.